Forum
Proiect interreg Romania Bulgaria locuri de munca Jobs Giurgiu Teleorman

Târg de joburi transfrontalier, Ruse - Bulgaria, 6-7 martie

În zilele de 6 și 7 martie 2018 (marți și miercuri), la Ruse, va avea loc Târgul de locuri de muncă transfrontalier, la care vor participa atât antreprenori bulgari, cât și români. Scopul evenimentului este de a permite tinerilor și cetățenilor din regiunea Ruse să se familiarizeze cu oportunitățile și practicile actuale de angajare, să accelereze legătura dintre teorie și practică, precum și să stimuleze mobilitatea forței de muncă în regiunea transfrontalieră.

Evenimentul va fi găzduit în clădirea fostei Direcții pentru Taxe și impozite (str. Libertății, nr. 4) și este cel de-al treilea de acest fel, organizat și finanțat în cadrul proiectului „Uniți pentru o piață a muncii comună: o abordare integrată privind mobilitatea forței de muncă în regiunea transfrontalieră România - Bulgaria“, № 16.4.2.054, ROBG 131, având ca organizatori : Fundația EMMA (România) și Centrul European de Informare (Bulgaria).

Deschiderea oficială este programată pe 6 martie 2018, la ora 10:30.

Participarea la eveniment este gratuită pentru antreprenori, care vor avea totodată la dispoziție logistica minimă necesară prezentării ofertei de locuri de muncă.

Orgnizatorii speră ca acest eveniment să consacre calea creării unui model pentru relația strânsă între teorie și practică și creșterea tinerilor în România și Bulgaria.

Pentru orice alte informații suplimentare, persoanele de contact sunt :

Dl. Ghenadie Gandrabură – Manager de proiect, e-mail: ghenadieg@yahoo.com, tel.: +40787.607.766

Dl. Cătălin GROSU – expert comunicare, e-mail: catagr@gmail.com, tel. +40722.505.489